
دستگاه برش ،خم و رول کن ورق ۳ در۱ بی آر سی ۳۰۵

ابزار كوچك و كارا براى خم كردن ميله و ورق تا قطر ٥ ميليمتر
خم كن ميله براى خم كردن و فرم دادن ميله يا ورق تا قطر ٥ ميليمتر مناسب است. براى استفاده از اين خم كن بايستى ابتدا آن را به روى ميز با كمك پيچ تعبيه شده روى پايه ثابت نمود و سپس ميله را بين دو محور دستگاه قرار داده با يك دست يك سر ميله را نگه داشته و سپس با حركت اهرم اقدام به خم كردن ميله مى نماييم . ساختمان خم كن بسيار ساده و استفاده از آن آسان مى باشد .
مشخصات
همچنان که در نقشه گوگل ملاحظه می کنید ، استفاده از متر و راحترین و سریع ترین ، ارزانترین و بصرفه ترین روش آمدن به فروشگاه روبوت ابزار می باشد . از ایستگاه حسن آباد تا فروشگاه روبوت ابزار تنها چند دقیقه راه است.
برای آمدن به فروشگاه روبوت ابزار به وسیله تاکسی کافی است در میدان حسن آباد پیاده شوید و به سمت خیابان ولی عصر حرکت کنید ، بعد از خیابان شیخ هادی مجتمع فجر قرار دارد ،فروشگاه در طبقه ۱- مجتمع ، شماره ۲۸۵ قرار گرفته است .
بهترین مکان برای بازدید محصولات روبوت ابزار ، وب سایت ما می باشد . در این جا شما می توانید تعداد زیادی ویدیو ، کاتالوگ و اطلاعات مفید را در مورد محصولات بیابید و در کمال آرامش و حوصله آن ها را بررسی و مقایسه کرده و در نهایت در صورت رضایت ، کالای مورد نظر خود را سفارش دهید . چنانچه این اطلاعات رضایت شما را جلب نکرد ، می توانید به فروشگاه مراجعه نمایید .بازدید از فروشگاه روبوت ابزار بسیار آسان است ، برای این منظور با مترو خط یک به ایستگاه امام خمینی آمده و با تعویض خط به صادقیه ، در ایستگاه حسن آباد ( یک ایستگاه ) پیاده شوید .
ویدیو فروشگاه روبوت ابزار را این جا ببینید .
آدرس : خیابان امام خمینی ، بعد از خیابان شیخ هادی ، مرکز تجاری فجر ، طبقه منهای یک ، پلاک ۲۸۵
لطفاً ابتدا وارد حسابکاربری شوید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از آیتمهای دوست داشتنی ایجاد کنید.
ورود به سیستمایجاد یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقهمندیها.
ورود به سیستم
نظرات شما در مورد این محصول